top of page
Romara logo CMYK.png

HOE HOUD JIJ JOUW HUID STRALEND IN DE WINTER?

Een mooie huid willen we allemaal, maar helaas krijgt niet iedereen deze zomaar. Ben jij al gezegend met een mooie, stralende huid? Helemaal top! Maar zelfs dan heeft jouw huid bepaalde verzorging nodig om altijd zo mooi en stralend te blijven. Of heb je het helaas niet heel erg getroffen en veel last van onzuiverheden? Weet dan dat ook dit niet voor altijd is en dat de juiste verzorging en behandelingen een hoop voor je kunnen doen!

fullsizeoutput_25.jpeg

De gehele maand oktober hebben we een bring a friend actie waarmee je 15% korting kan krijgen! In november hebben we al helemaal een leuke actie voor jullie gepland staan, namelijk 10 euro korting op alle gezichtsbehandelingen en zelfs op microdermabrasie.

In dit artikel geven wij een tipje van de sluier over hoe jij jouw huid het best kan verzorgen. Allereerst is het allerbelangrijkst dat je producten gebruikt die geschikt zijn voor jouw huidtype. Heb jij een vette huid? Dan zijn misschien producten met olie erin niet jouw beste vriend, terwijl een droge huid hier juist heel goed op kan reageren. Weet jij niet wat voor huidtype je hebt? Kom dan langs op onze walk-in day voor een gratis huidanalyse.

 

Als je eenmaal weet welk huidtype je hebt, is het belangrijk om de juiste producten aan te schaffen. Dit is heel persoonlijk en ook een kwestie van uitproberen. Probeer wel langer dan vier weken een product te gebruiken, zodat je weet wat het effect is van het product op jouw huid. Het zijn namelijk niet alleen verzorgingsproducten die van invloed zijn op jouw huid, maar ook het weer, stress en bijvoorbeeld voeding kan meespelen in de conditie van je huid. Je merkt dus pas na een langere periode wat een product daadwerkelijk doet voor jouw huid.

 

Naast de goede, juiste verzorging is het belangrijk om jouw huid structureel te verzorgen. Reinig sowieso elke avond je gezicht, want juist in de nacht heeft jouw huid de kans om zich te herstellen. Dit kunnen we dan ook niet vaak genoeg zeggen. Een goede reiniging is een must voor een mooie huid. Probeer daarnaast ook elke week een masker te zetten. Zeker in de winter kan dit net het extraatje zijn wat jouw huid nodig heeft. Veel mensen krijgen gedurende de overgang naar het koude seizoen last van een drogere huid. Wees dit voor en verzorg jouw huid elke week met een masker.

 

Als laatst moet je niet vergeten om, ook in de winter, SPF te gebruiken om jouw huid zo lang mogelijk jeugdig te houden. Ben je nog op zoek naar een goede SPF die jouw huid niet verstikt? Wij verkopen van het merk Nouvital een SPF die je dagelijks, onder je crème, kan aanbrengen. Ongemerkt heeft de zon meer invloed op de conditie van jouw huid en zelfs als het bewolkt is buiten, werkt de straling van de zon door. 

 

Wij raden in ieder geval aan om iedere 6 weken langs te komen voor een oppepper van de huid. Om jouw huid in deze koude maanden extra aandacht te geven, hebben we een leuke actie bedacht. De gehele maand oktober hebben we een bring a friend actie waarmee je 15% korting kan krijgen! In november hebben we al helemaal een leuke actie voor jullie gepland staan, namelijk 10 euro korting op ALLE gezichtsbehandelingen en ZELFS op microdermabrasie. Genoeg redenen om snel langs te komen in onze salon!

 

We hopen je snel te mogen ontvangen!

fullsizeoutput_24.jpeg

WEET JIJ AL WELK HUIDTYPE JIJ HEBT?

bottom of page