top of page
Romara logo CMYK.png

9 TIPS VOOR DE ULTIEME THUISSPA

Zorg goed voor jezelf. Zeker nu in deze tijden. Wil je veilig in je eigen huis blijven, maar wel ontspannen? 9 tips om de ultieme home spa te creëren met de producten van Nouvital. 

Home spa.png

Gebruik een warme doek om jouw gezicht goed te reinigen

  1. Gebruik producten afgestemd op jouw huidtype

  2. Zorg dat je niet gestoord wordt en zet een ontspannend muziekje op

  3. Steek (geur)kaarsen en gebruik wat etherische lavendelolie

  4. Begin met het goed reinigen van je gezicht. Het is belangrijk dat je huid volledig schoon is voordat je er iets anders opsmeert. Anders verstop je alleen maar je poriën. Haal met make-upremover je make-up eraf en gebruik daarna een reinigingsgel die je gezicht goed reinigt.

  5. Vervolg je ritueel met een lichte scrub die de dode huidcellen verwijdert.

  6. Breng vervolgens een masker aan. Ga je voor een diep-reinigend masker dat jouw onzuiverheden laat verdwijnen als sneeuw voor de zon of kies je voor een aloë vera masker met een kalmerende werking? Nouvital heeft maskers voor elk huidtype.  Tip: leg twee schijfjes komkommer op je ogen terwijl het masker intrekt. Dit werkt verkoelend en ontspannend.

  7. Neem het masker vervolgens af met een vochtige, warme handdoek. Je kan je doek lekker warm maken door het even onder heet water te houden en dit uit te knijpen. Hierdoor lijkt het net alsof je bij de schoonheidsspecialiste bent!

  8. Doe op twee watjes lotion, zoals de aloë vera of diep-reinigende lotion en veeg de watjes met draaibewegingen over je gezicht.

  9. Smeer vervolgens wat serum op je gezicht en sluit af met een dag- of nachtcrème.

Maak nu gebruik van de actie en bestel de producten van Nouvital met korting in onze webshop

bottom of page