top of page
Romara logo CMYK.png

OP ZOEK NAAR EEN GLADDE, EGALE HUID? WE’VE GOT YOU COVERED

Microdermabrasie is dé manier om een gladde, egale huid te krijgen. Al na één behandeling merk je verschil en bereik je resultaat. Je kunt dus 1 behandeling boeken als boost voor je huid, maar wil je langdurig het beste resultaat dan zijn meerdere behandelingen aan te raden.  In deze blog vertelt een klant hoe zij microdermabrasie heeft ervaren en wat het heeft gedaan voor haar huid. Ook lees je wat microdermabrasie precies inhoudt.

79142848_2377449412364918_86812693478821

Ook een gladde, egale huid?

Mijn ervaring met microdermabrasie – Celine (3 behandelingen)

Aangezien ik nog niet vaak een gezichtsbehandeling had ondergaan, heb ik voordat ik een afspraak maakte Beautysalon Romara gebeld voor advies.  Na telefonisch overleg met Andrea, eigenaresse van Beautysalon Romara, over mijn wensen en huid raadde zij mij aan om niet voor een gewone gezichtsbehandeling te gaan, maar voor een microdermabrasie behandeling. Ik vond het al heel fijn dat de drempel om contact op te nemen erg laag was en dat ik ook daadwerkelijk goed advies kreeg alvorens de behandeling.

Ik heb een kuur gevolgd van drie behandelingen, omdat ik altijd vrij veel oneffenheden heb. Mijn huid bleek zowel vet als vochtarm te zijn en was daarnaast ook nog is gevoelig. De microdermabrasie behandeling bracht dit volledig tot rust en heeft ervoor gezorgd dat mijn huid veel egaler is. Ik heb de drie behandelingen als heel fijn ervaren en ook als een ontspanningsmomentje, omdat het heerlijk is om elke twee weken even helemaal te ontspannen. Ik zou de microdermabrasie behandeling dan ook aan iedereen aanraden die net even dat extraatje wil!

 

Wat houdt het precies in?

Microdermabrasie kan je zien als een intensieve scrub. Het is een intensieve peeling dat wordt uitgevoerd door middel van een apparaat die dode huidcellen verwijdert. Anders dan microneedling pakt microdermabrasie alleen de bovenste huidlaag aan. Je dode huidcellen worden verwijderd. Dit klinkt misschien pijnlijk, maar dit is het absoluut niet. Met onze speciale apparatuur wordt de huid vacuüm gezogen en tegelijkertijd wordt de huid behandeld met diamanten kopstukjes. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd, poriën worden minder grof en (pigment)vlekjes en rimpeltjes kunnen vervagen. Daarnaast voelt je huid na de behandeling veel gladder aan en ziet het er mooi en egaal uit.

 

Tijdens de behandeling bij Beautysalon Romara krijg je een volledige huidanalyse door onze schoonheidsspecialiste. Heb je een vette huid, dan krijg je eerst een goed reinigende gezichtsgel. Heb je juist een gevoelige huid, dan krijg je producten die je huid volledig kalmeren. De behandeling duurt in totaal een uur en na het microdermabrasie gedeelte word je ook nog verwend met een masker, aangepast op jouw huidtype, en kan je volledig ontspannen.

Maak nu gebruik van de actie nu het nog kan en boek jouw afspraak hier!

bottom of page