top of page
Romara logo CMYK.png

MICRONEEDLING: WAT IS HET?

Huidverbetering is voor iedere leeftijd, voor ieder moment. Want waarom zou je jezelf tekort doen als het gaat om een fantastisch orgaan? Jouw huid is de connectie tussen jou en de wereld om jou heen en vangt alle klappen die je krijgt op. Met microneedling stimuleer je de celvernieuwing op een ongekend niveau. Microneedling is een techniek waarbij een pen met honderden fijne, steriele naaldjes hele kleine gaatjes in de huid prikt. De gaatjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar hebben een positief effect op de huid om zich te gaan herstellen. Diep in de huid wordt het natuurlijke herstelproces op gang gebracht. De huid wordt in de diepte verbetert en versterkt wat zorgt voor een stralende, gezonde huid.

Microneedling.jpg

Mist jouw huid vocht en wil je een gezonde, gehydrateerde huid?

Het fijne aan microneedling is dat het geschikt is voor iedereen, omdat het volledig op jouw huidtype en levensstijl wordt aangepast. Wil je huidveroudering tegengaan of rimpels en fijne lijntjes vervagen? Microneedling is dé oplossing voor een gladdere en frissere huid. Ben je een roker of heb je altijd gerookt en is je huid hierdoor vaal en al haar glans verloren? Dan hebben wij hier een speciale aangepaste microneedling behandeling voor. Mist jouw huid vocht en wil je een gezonde, gehydrateerde huid? Tijdens de microneedling behandeling wordt gebruik gemaakt van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een van nature voorkomende stof die de huid hydrateert en beschermt. Het is een natuurlijke vochtinbrenger die vochtopname stimuleert en vochtverlies tegengaat. Ook helpt het met het behouden van de elasticiteit.

Microneedling is ook heel geschikt voor de onzuivere huid. Heb je last van onzuiverheden of acne? Dan is microneedling de perfecte behandeling voor jou. Acnelittekens worden opgevuld en onzuiverheden worden minder. Door middel van microneedling wordt de huid uitgedaagd om zich te herstellen

Belangrijk bij microneedling is geduld. Het effect van de behandeling is namelijk niet direct zichtbaar. Bij microneedling ga je als het ware echt een proces in. Tijd en geduld zijn hierbij belangrijk, omdat je huid tijd nodig heeft om collageen en elastine aan te maken. Maar na dit proces heb je wel echt resultaat, dus het is het wachten waard!

Voordelen microneedling:

 

  • Gladdere, frissere huid.

  • Rimpels, lijntjes en grove poriën worden verfijnd.

  • De huidstructuur wordt verbeterd.

  • Je huid gaat weer stralen

  • Acne vermindert en acnelittekens worden opgevuld

 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

 

De behandeling microneedling bestaat bij ons uit:

  • Het reinigen van de huid

  • Een peeling

  • Microneedling

  • Een kalmerend masker

  • Een creme met SPF 50

Wij maken met trots gebruik van de hoogwaardige producten van Demedics.

 

Wist je dat wij een openingsactie hebben?

De microneedling behandeling is nu maar €79,00 i.p.v. €98,00! Boek snel je afspraak, want wie wil er nou geen korting?

Maak nu gebruik van de actie nu het nog kan en boek jouw afspraak hier!

bottom of page