top of page
Romara logo CMYK.png

Hi! Welkom bij Beautysalon Romara

Ik ben Andrea Guittart, ik heb twee schatten van kinderen. Rodi en Amara. Je begrijpt, de naam Romara komt dan ook van mijn kinderen vandaan. 

 

HOE HET BEGON..

Na veertien jaar als secretaresse op een advocatenkantoor gewerkt te hebben besloot ik mijn droom te gaan volgen: Schoonheidsspecialiste worden en een eigen salon. Welnu, mijn droom is werkelijkheid geworden. Ik ben de opleiding (opnieuw) gaan volgen en van mijn ouders mocht ik de benedenruimte huren om een salon in te maken. Na het behalen van mijn diploma ben ik in mei 2018 dan ook officieel begonnen als schoonheidsspecialiste. 

 

NOUVITAL

Ik werk voornamelijk met het merk Nouvital. Nouvital is een innoverend en uitgebreid cosmetica merk. De producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong. Tevens zijn de producten o.a. hypoallergeen, vrij van tarwekiemolie, parabeenvrij en dierproefvrij. Nouvital biedt tevens een uitstekende mannenlijn waardoor ik ook voor mannen fijne behandelingen kan aanbieden. De producten die ik in mijn salon gebruik kunt u tevens bij mij aanschaffen om uw huid in optimale conditie te houden. 

fullsizeoutput_20.jpeg
bottom of page