top of page
Romara logo CMYK.png

WELKE GEZICHTSBEHANDELING KIES JE?

Net als dat iedereen een eigen huidtype heeft, past ook bij ieder huidtype een ander soort behandeling.  Daarnaast is niet alleen het huidtype belangrijk, maar ook de toestand van de huid. Wanneer de huid gevoelig is geraakt door bijvoorbeeld de zon en er dus roodheid is opgetreden, kan een zuiverende behandeling net te heftig zijn voor dat moment. Daarnaast kan een zuiverende behandeling wel perfect zijn om een acne uitbarsting te verminderen. De belangrijkste vraag is daarom: ‘Hoe is jouw huid eraan toe? En welk huidtype heb jij?’ Weet je hier het antwoord niet op? Bij Beautysalon Romara kan je altijd advies vragen over de juiste behandeling. Hieronder alvast een kort overzicht van wat iedere behandeling doet. Deze behandelingen zijn mogelijk voor ieder huidtype. In de salon wordt bepaald welke producten gebruikt zullen worden na het bepalen van jouw huidtype.

fullsizeoutput_24.jpeg

Is een gezichtsbehandeling nieuw voor je? Begin dan met de classic en ervaar op deze manier of dit iets voor je is. Er zijn mogelijkheden voor ieder huidtype en voor ieder persoon.

  • Classic

 

Een classic behandeling duurt 30 minuten en bestaat uit een heerlijke reiniging, een peeling, een masker en een afsluitende dagcreme. Deze behandeling is perfect voor onderhoud van de huid, maar ook als je toe bent aan een kleine boost en een heerlijke ontspanning.

 

  • Royal

 

Een royal behandeling is uitgebreider en bij deze behandeling verwijderen wij ook de onzuiverheden. Mee-eters zijn hiermee verleden tijd! Daarnaast heb je bij onze salon de keuze om ook gelijk de wenkbrauwen te epileren. Hiermee verlaat je de salon weer helemaal fris! Deze behandeling duurt 60 min.

 

  • Excellent

 

Jouw gezicht is jouw visitekaartje. Waarom zou je dan niet voor een excellent behandeling gaan? ‘Treat yourself, toch?’ Bij een excellent behandeling krijg je naast de royal behandeling ook nog een heerlijk ontspannende massage. Dit is een weldaad voor de doorbloeding. Daarnaast kan je ook nog jouw wenkbrauwen laten epileren of harsen. Je verlaat de salon gegarandeerd in extreme ontspanning.

 

Aloë vera behandeling

Naast de normale gezichtsbehandeling hebben wij bij Beautysalon Romara ook nog een heerlijke Aloë vera behandeling. Aloë vera staat ook wel bekend als de ‘silent healer’ en heeft een extreem kalmerende werking op de huid. Het hydrateert de huid en versnelt het genezingsproces. De behandeling begint met een warm kompres waardoor je compleet ontspant en je huid kan wennen aan de behandeling. Daarna volgt er een diepte-reiniging met een peeling. De resten van deze reiniging worden afgenomen met aloë vera producten. Ook bij deze behandeling worden jouw onzuiverheden verwijderd. Nu de huid volledig gereinigd is en de poriën open staan, wordt met een warmte apparaat een aloë vera concentraat ingeluisd. Dit geeft een fantastisch ontspannend moment. Na het concentraat komt het ontspannende aloë vera masker en sluiten wij de behandeling af met een serum en een aloë vera dagcreme.

 

Wat doet een peeling?

 

Een peeling verwijdert de dode huidcellen en stimuleert celvernieuwing. Dit gaat verder dan de dagelijkse, goede reiniging. Na een peeling krijgt de huid de kans om te vernieuwen en komt er een gladde, verbeterde huid tevoorschijn. Een peeling is te vergelijken met een scrub, maar bij een peeling wordt gebruik gemaakt van fijne korreltjes. Door de natuurlijke ingrediënten van de peeling komen de dode huidcellen los. Kies voor een goede schoonheidsspecialiste die gebruik maakt van natuurlijke huidverzorging. Bij Beautysalon Romara maken wij gebruik van Nouvital. Dit is volledig dierproefvrij, parabeenvrij en hypoallergeen

Tips van Beautysalon Romara

 

Mocht je na het lezen van dit artikel nog steeds niet helemaal zeker zijn welke behandeling je moet kiezen, dan raden wij aan om jezelf af te vragen: ben je op zoek naar een behandeling die de huid verbeterd of wil je een diepte-reiniging? Stel deze vragen gerust aan ons en dan kunnen wij daarin adviseren. Is een gezichtsbehandeling nieuw voor je? Begin dan met de classic en ervaar op deze manier of dit iets voor je is. Er zijn mogelijkheden voor ieder huidtype en voor ieder persoon. Wij raden in ieder geval aan om iedere 6 weken langs te komen voor een oppepper van de huid. Het voordeel is dat wij de Beautysalon Romara spaarkaart hebben, waardoor je ook nog eens spaart voor een behandeling met korting!

 

Wij hopen jou snel te zien in onze salon.

Benieuwd naar jouw huidtype en ideale behandeling? Kom langs bij ons in de salon!

bottom of page